حذف اکانت گوگل

حذف اکانت گوگل


اگر تصمیم گرفتید که یک حساب جدید ایجاد کنید یا دیگر از خدمات گوگل (جیمیل، درایو و غیره) استفاده نکنید. ممکن است بخواهید که حساب قدیمی خود را حذف کنید.

این آموزش به دو صورت فارسی و فارسی-انگلیسی در ادامه ی مطلب نوشته شده است.

توجه: قبل از حذف حساب گوگل به شدت توصیه می کنیم موضوع اول مرا بخوانید را مطالعه فرمائید و سپس مراحل را طی کنید.

اول مرا بخوانید

هنگامی که حساب گوگل خود را حذف می کنید، بسیاری از دسترسی های شما قطع خواهد شد. برخی از این دسترسی ها و امکانات را در لیست زیر مشاهده می کنید.

- نام اکانت گوگل دیگر نمی توان از آن استفاده کرد.

- دسترسی به هر سرویسی که نیاز به ورود به حساب گوگل دارد مانند یوتیوب، گوگل پلی موزیک و غیره متوقف می شود.

- هرخریدی که توسط سرویس های گوگل انجام داده اید (مانند بازی های درون پرداختی و یا موسیقی) دیگر برای شما در دسترس نخواهد بود.

- تمام سابقه ها، افزونه ها و اطلاعات مربوط به مرورگر اینترنت گوگل کروم حذف می شود.

- کاربران تلفن های آندروید لیست مخاطبین خود را از دست می دهند.

آموزش به صورت فارسی:

پاک کردن حساب گوگل

1- به حساب خودتان وارد شوید.

2- در سمت راست صفحه داده ها و شخصی سازی را انتخاب کنید.

 داده ها و شخصی سازی

3- به پایین پنجره باز شده بیایید و قسمت بارگیری، حذف و تنظیم برنامه برای داده ها را پیدا کنید. در این کادر گزینه حذف حساب یا سرویس را انتخاب نمایید. حذف حساب یا سرویس

4- برروی حذف حساب کلیک کنید.

 حذف حساب

5- رمز عبور خود را وارد کنید و به مرحله بعد بروید.

6- در پنجره ی بعداطلاعاتی که از شما حذف می شود نمایش داده می شود، به آخر صفحه و آخرین کادر بروید. دو گزینه را فعال کنید و حذف حساب را انتخاب کنید (همانند تصویر زیر) حذف حساب گوگل

اگر مقاله ی بالا به شما کمک نکرد از آموزش زیر استفاده نمایید.

آموزش فارسی-انگلیسی:

حذف Google Account

1- به My Account گوگل بروید.

2- در سمت چپ صفحه برروی data and personalization کلیک کنید.

3- به پایین صفحه بروید کادر Download, delete, or make a plan for your data را پیدا کنید. سپس برروی Delete a service or your account کلیک کنید.

4- در صفحه جدید برروی Delete your account کلیک کنید.

5- account password خود را تأیید نمایید.

6- در صحفه بعد اطلاعات و دیتاهای حساب شما نمایش داده می شود، انها را مشاهده کنید و به پایین صفحه بروید. در انتهاب دو گزینه را فعال کنید و برروی دکمه DELETE ACCOUNT کلیک کنید.

تبلیغات در پایین ادامه ی مطلب

نظرات شما


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی